Structura aripilor

Păsările pierd în greutate când se estompează, Structura aripilor - Profilaxie

Investiții Swift-urile sunt probabil cel mai răspândit subordine al păsărilor de pe Pământ.

păsările pierd în greutate când se estompează arzătoare de grăsime pentru tăiere

Reprezentanții săi pot fi găsiți în aproape toate țările și cum să pierzi grăsimea cu bile toate continentele cu excepția, probabil, Antarctica. În total, ornitologii numără aproximativ opt duzini de specii de swift.

Această pasăre, uimitoare în multe privințe, este demnă de o discuție detaliată. Cum arată o pasăre Swift negru nume latin Apus apus - o pasăre foarte mică, cam la fel ca o vrabie păsările pierd în greutate când se estompează.

  • Pierdere în greutate camp perth wa
  • Structura aripilor - Profilaxie

În același timp, din punct de vedere vizual, arată mai mare, mai degrabă asemănător cu un graur, deoarece are aripi mult mai lungi decât o vrabie. Greutatea medie a unei păsări este de la 30 la 50 g o vrabie cântărește maximum 40 g, un sturin - aproximativ 75 g. În general, trebuie remarcat faptul că similitudinea externă dintre o rapidă și o rândunică este semnificativă - urmărind păsările din cer, acestea pot fi ușor confundate.

păsările pierd în greutate când se estompează amilază ridicată și pierdere în greutate

O diferență caracteristică este lungimea și forma aripii într-o formă rapidă, este mai lungă și are o curbă caracteristică sub formă de seceră. Apus apus are o construcție densă, un cap mare, ușor aplatizat, un cioc scurt și larg, cu o fantă de gură foarte mare, este, de asemenea, aplatizat de-a lungul planului orizontal această formă oferă păsării capacitatea de a captura cu ușurință insecte mici care umplu aerul, la fel cum balenele uriașe aspiră plancton mic în ele.

Dar degetele au gheare ascuțite, curbate înainte, care oferă proprietarului lor o tenacitate excelentă și le permit să se țină bine chiar și pe suporturi verticale roci, pereți etc. Aproape toți membrii echipei sunt atât de neajutorați la sol încât nici măcar nu sunt capabili să decoleze din cauza aripilor prea lungi comparativ cu picioarele scurte. Swiftul negru este singura excepție: această pasăre poate sări de la sol și, astfel, fiind în aer, reușește să-și întindă aripile.

păsările pierd în greutate când se estompează arde grăsime

Structura ochilor păsărilor este specifică: pleoapele inferioare sunt acoperite cu penaj dens, care protejează organele vizuale de curenții de aer și de coliziuni cu particule mici de praf sau insecte, ceea ce, având în vedere viteza de zbor a acestor păsări, este foarte relevantă. Culoarea principală este neagră, cu o nuanță maroniu-verde, o urmă albă se găsește doar pe gât. La persoanele tinere, penele au capete mai deschise, în principal pe aripi și pe frunte.

O trăsătură distinctivă a tuturor pârâurilor este un strigăt foarte puternic, strident, similar cu ciripitul. Principalul habitat al turnurilor turn este teritoriul Europei, inclusiv Ucraina, precum și părțile centrale și nordice ale Asiei de păsările pierd în greutate când se estompează Transbaikalia în est până la Israel, Palestina și Siria în vest, de la stepă, pădure-stepă și parțial zone forestiere din Siberia, până la granița cu tundra în nordîn Himalaya în sud și în nordul Africii.

Deși vorbim despre o pasăre termofilă, vara poate zbura destul de departe spre nord, nu numai în tundră, ci și mai departe, până la țărmurile arctice. Deci, în statele Europei de Vest, habitatul nordic al acestui reprezentant al păsărilor este limitat la șaptezeci de grade latitudine nordică, în Siberia această graniță se îndreaptă puțin mai spre sud - la aproximativ ° latitudine nordică, iar în Ural corespunde cu 60 ° latitudine nordică.

O trăsătură distinctivă a tuturor rapidelor este viteza lor. Pentru comparație: aceleași rândunele zboară nu mai mult de 60 km pe oră.

De asemenea, o scădere a cantității de alimente grase din dietă va ajuta la stabilizarea găinilor adulte și a găinilor în caz de pierdere de pene.

Este interesant faptul că rapidele zboară nu numai repede fără a încetini chiar înainte de a se apropia de cuibci și pentru o lungă perioadă de timp. Această pasăre uimitoare are chiar abilitatea de a dormi pe cer, prinzând un curent ascendent și doar din când în când ușor care își leagă aripile chiar în vis.

Cea mai rapidă pasăre din lume este șoimul pelerin un tip de șoim.

Structura aripilor

Se spune că un turn rapid poate petrece ani pe cer, odihnindu-se, hrănindu-se și chiar împerecherea în zbor. De fapt, aceste informații sunt oarecum exagerate, deși realitatea este cu adevărat impresionantă. Mergând în regiuni calde în august, păsările pot atinge pământul doar zece luni mai târziu, după ce s-au întors deja în patria lor, în timp ce unii indivizi stau uneori pe ramurile copacilor în timpul iernării, dar, în principiu, nu prea au nevoie de asta. Oamenii de știință au calculat că un turn rapid în timpul vieții sale poate parcurge o distanță egală cu șapte zboruri spre Lună adică un drum în ambele direcții!

În mod ciudat, viața unui swift negru, atât de complicată din punct de vedere al costurilor energetice, nu este atât de scurtă. După cum s-a spus, există o perioadă în viața unui swift negru în care o pasăre trebuie să-și ia la revedere temporar de la dragostea obișnuită pentru cer.

Aceasta este perioada de cuibărit.

  1. Penele se dezlipesc de la găini. Cauze și tratamentul pierderii de pene la găini
  2. 100 de zile de greutate de greutate înainte și după
  3. Tehnici privind cum să piardă în greutate rapid

Pentru cuib se folosește tot ce se află în accesibilitate directă: pene, puf, fire de iarbă, crenguțe mici, paie, frunze, fire, păr, lână, bucăți de țesătură etc. Dacă există o astfel de oportunitate, pasărea va fi fericită să echipeze un cuib la de metri deasupra nivelului solului! Turnul rapid, justificându-și numele, alege părțile superioare ale clădirilor - acoperișuri, locuri sub cornișe, crăpături, rame de ferestre și în ramurile sălbatice ale copacilor, uneori goluri, ca loc pentru amenajarea unui cuib.

păsările pierd în greutate când se estompează denise austin arde grăsime

Swifturile negre sunt foarte atenți atunci când aleg un loc pentru construirea unui cuib, încercând să-l mascheze în așa fel încât să fie posibil să găsească un refugiu numai atunci când o pasăre adultă apare în apropiere.

Până la sfârșitul lunii mai, femela depune ouă într-o locuință proaspăt construită de obicei nu mai mult de două de 26 x 16 mm, albă și alungită. Sarcina femelei în această perioadă este de a incuba ouăle, sarcina masculului este de a obține hrană pentru ambele cu toate acestea, unii oameni de știință susțin că păsările incubează ouă alternativ.

Clocirea puilor are loc de obicei la începutul lunii iunie incubația durează trei săptămâni. Puii se nasc fără penaj și în primele zile sunt complet neajutorați, dar după câteva zile corpul puilor este acoperit cu primul puf cenușiu. Swiftul negru, ca și alte păsări, este unul cu sânge cald. Cu toate acestea, el are capacitatea unică de a schimba foarte mult temperatura corpului în funcție de condițiile de mediu, ceea ce permite nu numai puii, ci și adulților să cadă într-un fel de hibernare, în special pe vreme rece.

Penele se dezlipesc de la găini. Cauze și tratamentul pierderii de pene la găini

Părinții își hrănesc puii timp de șase săptămâni. Acest lucru face posibilă livrarea de la patru sute la o mie și jumătate de insecte în cuib odată. În timpul zilei, pasărea poate aduce hrană la cuib de de ori, dar se întâmplă că trebuie să zbori departe pentru pradă.

păsările pierd în greutate când se estompează ceai de ananas pentru slabit dr. ming